ANASAYFA HESAP NO MECLİS KARARLARI FUAR ALANI VİDEOLAR - PROJELER VEFAT EDENLER İLETİŞİM E-POSTA

Kültürk Parktaki WIFI hizmetini nasıl buldunuz?

Tüm Anketler

MECLİS GÜNDEMİ

Belediye Meclis Gündemi

BİMER

EKMEĞİNİ İSRAF ETME!

ZİYARETÇİ SAYISI

Online : 2
 Toplam :
 Ip No : 54.91.191.48

AKYURT KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ATÖLYELERİ AÇILDI

Tarih 07 Mart 2013, 15:19 Editör Yasin Bekmezci

Akyurt Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesinde bulunan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi atölyeleri ile oyuncak sergisi açılışı yapıldı.

Açılışa Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Mesut Bayar ve İlçe Özel İdare Müdürü Turan Ergüner ile Okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Akyurt Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından üretilen oyuncaklar açılan sergide katılımcıların beğenisine sunuldu.

Açılışın ardından Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, Okul öğretmenleriyle birlikte pasta kesti.

Yaptığı çalışmaların yanında eğitim - öğretime verdiği destekle de adından söz ettiren Belediyemizin bu tür çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Gültekin Ayantaş, kendi imkanları ile gerçekleştirdikleri bu projeden dolayı öğrencileri tebrik ederken, her zaman olduğu gibi Belediye olarak eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Bu haber 1446 defa okunmuştur.

ŞAMPİYON İLÇEMİZDE HAZIRLANIYOR

ŞAMPİYON İLÇEMİZDE HAZIRLANIYOR Dünya Şampiyonu ve 2008 Pekin Olimpiyatları gümüş madalyası sahibi Milli halterci Sibel Özkan, Belediyemizin Sağlık...

DÜNYANIN SONU.NET BAYRAMDA SAHNELENDİ

DÜNYANIN SONU.NET BAYRAMDA SAHNELENDİ Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, İlçemizde bayramın son günü yeni oyunları Dünyanın Sonu.Net'i sahneledi.

ONLiNE BORÇ ÖDEME

Borç Sogulama-Ödeme